Despre noi

,,Proterm Grup “ SRL  este unul din furnizorii deja cunoscuţi pe piata RM în comercializarea sistemelor autonome de incălzire , climatizare şi aprovizionare  cu apă, importate din străinatate.

Întreprinderea a fost înregistrată la Camera  Înregistrarii de Stat pe lîngă  Ministerul Justiţiei  a R.M. în 14.11.2001. cu număr de înregistrare  1003600070298.

Pe parcursul anilor de la infiintare, Proterm Grup a reuşit să cîştige încrederea cumpărătorilor  şi respectul concurenţilor. În afară de sistemele autonome de încălzire  standard, firma comercializează diverse tipuri de  utilaj la cererea clientului. Un plus considerabil al activităţii companiei este îndeplinirea întregului complex de lucrări, începînd de la proiectarea  sistemului autonom pînă la instalarea lui. De asemenea,   firma poartă răspundere  pentru  exploatarea întregului sistem. Societatea  are propriul departament de „service”, cu orar de functionare 24/24 , care are ca activitate  reparaţia  şi deservirea tehnică a utilajului de gaze si accesorii sisteme termice si hidraulice. Mai mult decît atît, 40% din serviciile prestate sunt destinate sferei industriale. Astfel, producţia comercializată de Proterm Grup SRL nu numai crează  confort, ci şi contribuie la realizarea unor procese tehnologice  la întreprinderile industriale.

În prezent, direcţia principală a Societaţii  reprezintă sistemele autonome de incălzire, climatizare şi asigurare cu apă sanitară (cazangerii, minicentrale  termice, pompe , diverse tipuri de radiatoare, fitinguri şi ţevi de diferite tipuri si domenii de aplicare), automatizarea centralelor termice de capacitate sporită , procesul fiind  conceput de la elaborarea  proiectului, construirea utilajului automtizat  propriu-zis şi montarea acestuia, sisteme fotovoltaice si generatoare eoliene.

Astăzi Proterm Grup SRL menţine relaţii de colaborare cu  firmele din Italia, Germania, Cehia, Slovacia, China şi alte ţari: Conti srl, ARCA SRL, UNICAL SPA, SEA-LAND srl, Yuhuan Xinfan Copper Industry LTD (China), EMMETI SPA, reprezentanţa  vestitului concern American CARRIER  din Turcia  ş.a.

Specialistii tehnici ai companiei au efectuat stagierea nemijlocit la producatorii de utilaj , obtinind certificatele de confirmare tehnico-profesionale.

Compania ofera  produsele si serviciile sale într-un sortiment larg  şi în confomitate  cu preferinţele  consumatorilor, ceea ce, speram, va permite companiei să fie competitivă pe piaţă si sa reactioneze promt la orice solicitare.