Filosofia de bază a companiei noastre; pentru a atinge cea mai înaltă calitate în toate domeniile de vânzări și servicii post-vânzare, pentru a reprezenta clienții noștri și a asigura continuitatea acestora. Ca ,,Proterm Grup“ SRL, ne îndeplinim datoria în sector de peste 20 de ani, fără a ne încălca regulile, în așa fel încât calitatea să se îmbunătățească în fiecare zi.

,,Proterm Grup“ SRL  este unul din furnizorii deja cunoscuți pe piața Republicii Moldova în comercializarea sistemelor autonome de încălzire , climatizare și aprovizionare  cu apă, importate din străinătate.

Întreprinderea a fost înregistrată la Camera  Înregistrării de Stat pe lângă  Ministerul Justiției  a Republicii Moldova în 14.11.2001. cu număr de înregistrare  1003600070298.

Pe parcursul anilor de la înființare, Proterm Grup a reușit să câștige încrederea cumpărătorilor  și respectul concurenților. În afară de sistemele autonome de încălzire  standard, firma comercializează diverse tipuri de  utilaj la cererea clientului. Un plus considerabil al activității companiei este îndeplinirea întregului complex de lucrări, începând de la proiectarea  sistemului autonom până la instalarea lui. De asemenea,   firma poartă răspundere  pentru  exploatarea întregului sistem. Societatea  are propriul departament de „service”, cu orar de funcționare 24/24, care are ca activitate  reparația  și deservirea tehnică a utilajului de gaze si accesorii sisteme termice si hidraulice. Mai mult decât atât, 40% din serviciile prestate sunt destinate sferei industriale. Astfel, producția comercializată de Proterm Grup SRL nu numai creează  confort, ci și contribuie la realizarea unor procese tehnologice  la întreprinderile industriale.

În prezent, direcția principală a Societății  reprezintă sistemele autonome de încălzire, climatizare și asigurare cu apă sanitară (cazangerii, minicentrale  termice, pompe, diverse tipuri de radiatoare, fitinguri și țevi de diferite tipuri si domenii de aplicare), automatizarea centralelor termice de capacitate sporită, procesul fiind  conceput de la elaborarea  proiectului, construirea utilajului automatizat  propriu-zis și montarea acestuia, sisteme fotovoltaice si generatoare eoliene.

Astăzi Proterm Grup SRL menține relații de colaborare cu  firmele din Italia, Germania, Cehia, Slovacia, China și alte țări: Conti SRI, ARCA SRL, UNICAL SPA, SEA-LAND SRL, Yuhuan Xinfan Copper Industry LTD (China), EMMETI SPA, CIUWA, Drazice, Unmak, etc. reprezentanță  vestitului concern American CARRIER  din Turcia  etc.

Specialiștii tehnici ai companiei au efectuat stagiare nemijlocit la producătorii de utilaj, obținând certificatele de confirmare tehnico-profesionale.

Compania oferă  produsele si serviciile sale într-un sortiment larg  și în conformitate  cu preferințele  consumatorilor, ceea ce, speram, va permite companiei să fie competitivă pe piața si sa reacționeze la orice solicitare.