PROIECTARE

Proiectare – este un complex de lucrări care vă permite să minimizați riscurile în timpul instalării echipamentului. Având toate licențele și permisele necesare, specialiștii companiei ProTerm, în cel mai scurt timp posibil, vor pregăti o soluție de proiectare pentru obiecte de diferite scopuri și volume (apartamente, case la țară, birouri, magazine, restaurante, clădiri și structuri cu mai multe etaje). Soluția de proiectare poate fi implementată într-un complex, combina sisteme de încălzire, aer condiționat și alimentare cu apă, precum și pentru sisteme separate.

Departamentul de proiectare al companiei „ProTerm” efectuează calculele sistemelor de inginerie în conformitate cu documentele de reglementare actuale și cu suportul pentru proiect.

După studierea informațiilor necesare despre obiectul furnizat de client (plan de etaj, proiectare etc.), sunt dezvoltate mai multe opțiuni pentru o propunere tehnică și comercială, luând în considerare dorințele pentru amplasarea echipamentelor, caracteristicile arhitecturale și de construcție ale obiectului. În rezultat, se întocmește un proiect de lucru, care include toate informațiile despre tipul de echipament care urmează să fie instalat, caracteristicile și aspectul acestuia. Durata lucrărilor de proiectare este de la 2 la 7 zile (în funcție de complexitatea proiectului) din momentul în care informațiile sunt furnizate de client.

MONTARE

Având toate licențele și permisele necesare, serviciul de instalare al companiei „ProTerm” efectuează o gamă completă de lucrări la instalarea sistemelor de încălzire, aer condiționat, alimentare cu apă, canalizare și sisteme de tratare a apei de complexitate și volum variate. De asemenea lista serviciilor include și lucrări la instalarea dispozitivelor individuale din gama de echipamente tehnice (cazane, arzătoare, aparate de aer condiționat, încălzire prin pardoseală, perdele termice).

Specialiștii în servicii de instalare au mulți ani de experiență și toate abilitățile necesare pentru rezolvarea problemelor de producție. Instruirea specialiștilor noștri la centrele de bază ale firmelor partenere străine garantează instalarea de înaltă calitate și funcționarea eficientă a echipamentelor oferite.

Serviciul companiei are în arsenalul său cele mai recente instrumente. În timpul lucrului, se utilizează materiale consumabile de înaltă calitate din producția importată. O garanție a companiei este oferită pentru toate tipurile de lucrări efectuate.

Înainte de a începe instalarea, un expert tehnic evaluează nivelul de complexitate al obiectului, ajută la alegerea echipamentului necesar, coordonează locul de instalare al sistemului de încălzire, aer condiționat, alimentare cu apă și canalizare, determină momentul lucrărilor de instalare și costul final al acestora.

„ProTerm” efectuează lucrări de instalare atât într-o singură etapă (instalarea echipamentelor la un moment dat „la cheie”), cât și în mai multe etape (stabilirea inițială a comunicațiilor și după terminarea lucrărilor de finisare – instalarea finală și conectarea echipamentelor).

SERVICE

Compania „ProTerm” efectuează servicii de întreținere a sistemelor de încălzire, aer condiționat și alimentare cu apă, precum și a echipamentelor individuale (cazane, pompe, arzătoare de diferite tipuri). De asemenea, puteți folosi serviciul gazmaster.md pentru intretinere si reparatie a centralei termice pe gaz.

Serviciul de întreținere a echipamentelor include verificare cuprinzătoare a sistemelor, testarea dispozitivelor de automatizare, diagnosticarea și echilibrarea, depanarea și înlocuirea la timp a dispozitivelor a căror resursă este aproape de finalizare.

Centrul de service efectuează diagnosticare profesională, service, reparare, reglare și modernizare a unei game largi de echipamente prezentate. Disponibilitatea constantă a tuturor consumabilelor și pieselor de schimb necesare în propriul depozit ne permite să reparăm echipamentele cât mai curând.

Pentru a încheia un contract pentru întreținerea sistemelor de încălzire, aer condiționat, alimentare cu apă, este necesară o listă de echipamente care trebuie întreținute. Se efectuează o vizită preliminară a specialistului tehnic al companiei pentru a evalua starea echipamentului, a întocmi o estimare și a conveni asupra reglementărilor pentru lucrările planificate.

Specialiștii centrelor de service mențin contacte cu companiile producătoare străine, ceea ce le permite să efectueze cu promptitudine orice modificări tehnice ale designului sau algoritmului de funcționare a echipamentelor. Acest lucru îmbunătățește performanța și asigură buna funcționare a echipamentelor în orice condiții climatice.