Noutati

Panou incalzire podea EMMETI

Foto noutati proterm

Preț: 6.80 €

Dimensiune: 1200 (mm) x550 (mm) x20 (mm) — 0.66 m2

Instalarea sistemului de încălzire asigură dispunerea circuitului de încălzire sub placare. Principiul de funcționare al sistemului este de a elibera căldură, de a asigura convecția aerului cald.

Substratul EMMETI se distinge prin prețul redus și conductivitatea termică redusă, prin urmare este cel mai potrivit pentru izolare.

Important! Substratul de încălzire prin pardoseală nu trebuie să aibă o grosime ce depaseste 25 mm pentru a netezi nereguli minore, dar în același timp să nu izoleze elementul de încălzire.

Atunci când alegeți un substrat pentru un laminat pentru o podea caldă, trebuie să țineți cont de caracteristici precum izolarea fonică, izolația termică, absorbția șocurilor.

Panoul este utilizat ca strat izolator și de întărire la așezarea conductelor de încălzire prin pardoseală. Potrivit pentru clădiri de uz general și încălzire prin pardoseală cu o suprafață largă. Panoul permite așezarea țevilor cu un diametru exterior de la 16 mm la 17 mm.

Acestea sunt conectate între ele cu clipse speciale de fixare de-a lungul marginilor, ceea ce evită formarea de punți reci. Tăierea ușoară a panourilor de o anumită dimensiune și formă. Instalarea ușoară a țevilor pentru montarea pe podea. Țeava este ținută în siguranță de urechi.

Avantaje
Rezistență mecanică ridicată.
Folie laminată cu grosimea de 0.4 mm.
Instalare usoara.
Sistem sigur de îmbinare a plăcilor.
Instalare rapidă.
Înălțimea optimă a podelei.
Izolare termică și fonică.
Montare simplă a țevilor.

Related Posts