Noutati

De ce fitinguri la pres ?

Fitinguri prin presare Chisinau

5 motive pentru a folosi fitinguri prin pres

Pentru instalatori, o conexiune sigură a conductelor este esențială pentru succesul oricărui proiect. În trecut, instalatorii s-au bazat în mod tradițional pe sudare și lipire pentru a crea conexiuni sigure. Deși aceste metode de instalare a sistemelor de conducte sunt încă utilizate pe scară largă în multe țări, fitingurile prin presare au o serie de avantaje care le fac adesea o alegere mai bună decât sudarea sau lipirea. Pentru instalatori, profesioniști HVAC și alții, fitingurile prin presare sunt o soluție excelentă pentru conectarea țevilor. Vă prezentăm cinci dintre cele mai importante motive pentru utilizarea fitingurilor de presare.

Fitingurile prin presare economisesc timp și bani

Fitingurile prin presare economisesc timp și bani
Cu fitingurile prin presare, conexiunile pot fi realizate într-o fracțiune din timpul necesar pentru sudarea sau lipirea țevilor. În plus, este nevoie de mult mai puțină pregătire pentru a lucra cu o unealtă de presare în comparație cu sudare sau lipire. Acest lucru face ca fitingurile presate să fie o soluție excelentă de economisire a forței de muncă, în special atunci când se instalează sisteme mari de conducte.

Conexiunile prin presare sunt rezistente

Conexiunile prin presare sunt rezistente
Funcționarea sculelor de presare diferă în funcție de producător și de marcă, dar are întotdeauna o singură semnificație: rezistența conexiunilor. Dacă țeava este pregătită corespunzător conform instrucțiunilor producătorului pentru sistemul de scule de presare și respectiv sistemul de țevi, îmbinarea este inseparabilă și la fel de puternică ca o îmbinare sudată sau lipită. Multe unelte hidraulice de presare au, de asemenea, o funcție de ciclu automat care se oprește numai când conexiunea este completă, așa că nu există nicio îndoială că țeava și fitingul sunt complet conectate.

Fitingurile prin presare oferă flexibilitate

Deoarece fitingurile de presare sunt fabricate din cupru, aliaje de cupru, cum ar fi CuSi, oțel inoxidabil și oțel carbon, acestea sunt potrivite pentru aproape orice sistem de conducte realizate din aceste materiale. Acest lucru se aplică aproape tuturor materialelor utilizate în construcții, astfel încât fitingurile prin presare sunt potrivite pentru utilizare într-o mare varietate de domenii. De la gaz, ulei și materiale corozive până la încălzire, abur și apă potabilă, este foarte probabil ca proiectul dvs. să aibă soluția potrivită.

Reparațiile se pot face rapid

Chiar dacă sistemul de conducte este umed, se pot face racorduri prin presare. Acest lucru le face foarte potrivite pentru utilizarea în multe instalații comerciale și industriale, deoarece operațiunile pot fi adesea efectuate cu întreruperi minime în timpul reparațiilor. Fitingurile prin presare elimină parțial nevoia de a opri sistemul de conducte pentru lucrări de întreținere. ProTerm Grup oferă cea mai largă selecție din Moldova? Va stam la dispozitie: Departamentul tehnic: protermgrup@gmail.com | +373 60 79 70 79. Sediul principal este situat în Republica Moldova, Chișinău, str. Nadejda Russo 2/4  MD2024